Procesi i zbardhjes së dhëmbëve

19/02/2016

zbardhja e dhembeve (2)

Qoftë në formë seancash të shkurtra apo trajtim të zgjatur zbardhja e dhëmbëvë në klinikën tonë dentare funksionon shumë mirë. Fizikisht çdo person i cili aplikon për trajtime zbardhimi sheh rezultate qoftë të moderuara a rrënjësore në përmirësimin e bardhësisë dhe dhëmbë më të shëndritshëm.

Si rrjedh procesi i zbardhjes së dhëmbëve?

Hapi i parë është që të siguroheni që pritjet të jenë realiste.

25/01/2016

zbardhja e dhembevePasiqë zbardhjes se dhëmbëve, këtu janë disa hapa se si të kujdeseni për të mbajtur buzëqeshjen tuaj të bardhë. Rri larg nga ushqimet dhe pijet që të njollosin dhëmbët – kafja, qaji, vera, ëmbëlsirat e forta, boronica dhe sosi i domateve janë ushqime të cilat kanë mundësi të humbin ngjyrën e dhëmbëve të tuaj. Përdor shkopinjë – kur jeni duke pirë, përdor shkopinjë që mos të shkaktojnë njollosje dhe largimin e zbardhjes. Ndalo duhanin – pirja e duhanit shkakton humbjen e ngjyrës se bardhë në dhëmbë. Me ndërprerjen e duhanit dhëmbët tuaj do të shkëlqejnë. Si të kujdeseni për dhëmbët tuaj të ndjeshem pas terapisë për zbardhjen e dhëmbëve Ndonjëherë pas terapisë për zbardhjen e dhëmbëve, dhëmbët tuaj do të jenë shumë të ndjeshëm. Këtu janë disa këshilla sesi të zvogëloni dhimbjen. Përdor pastë sensitive – pastat sensitive janë të formuluara me disa përbërës të tilla si nitrat kaliumi që të zvogëloj dhimbjen e dhëmbëve të nd

11/10/2015

zbardhja e dhëmbëve Çdo ditë e më shumë njerëzit paguajnë para për dhëmbë shkëlqyes dhe më të bardhë. Por a funksionon dhe a është e sigurt zbardhja e dhëmbëve? Këtu mund ti gjeni përgjigjet e pyetjeve të zakonshme që pacientët mund ti kenë.

Çka është zbardhja e dhëmbëve?

Zbardhja e dhëmbëve përfshinë zbardhimin e dhëmbëve tuaj që ata të jenë më të shëndritshëm. Zbardhimi I dhëmbëve nuk do t’u japë atyre një zbardhje briliante, por mund të ndryshojë ngjyrën tuaj të tanishme në shumë nuanca më të bardha.

Kush mund të bëjë zbardhjen e dhëmbëve?

Zbardhja e dhëmbëve është lloj I stomatologjisë që duhet të bëhet vetëm nga ana e dentistit apo ndonjë specialisti tjetër të stomatologjisë, siç është specialisti I higjienës apo terapeuti dental, me rekomandim të dentistit. Disa sallone të bukurisë ofrojnë zbardhje të dhëmbëve, por është ilegale nësë asnjë dentist profesionit nuk është prezent, gjë që mund të krijojë rreziqe për shëndetin tuaj oral.

Çfarë ndodhë gjatë zbardhjes së dhëmbëve tek dentist?

Nëse dëshironi të bëni zbardhje të dhëmbëve duhet të kryeni vizita sistematike tek