Rëndësia e vizitës së rregullt te Dentisti

11/02/2016

Rëndësia e vizitës së rregulltë te Dentisti? Sigurisht shpesh keni menduar pse dentistët ju rekomandojnë t’i vizitoni çdo gjashtë muaj? Kjo rekomandohet për shkak se vizitat e rregullta dentare janë thelbësore për të pasur dhëmbë dhe mishra të shëndetshëm. Dhe në mes të këtyre ekzaminimeve, është e rëndësishme që edhe ju të kujdeseni për të mirëmbajtur higjienën dentare. Nëse keni nevojë për ndihmë shtesë, dentisti mund të ju sugjerojë vizita më të shpeshta.

Posted in Dentisti by admin | Tags: , , ,