Kozmetika Dentare në Klinikën Gjermane të Dhëmbit.

08/02/2016

  Kozmetika Dentare në Klinikën Gjermane të Dhëmbit. Buzëqeshja e bukur ju bënë të ndiheni mirë në shoqëri dhe ju jep një pamje të bukur. Studimet tregojnë se buzëqeshja është një tipar fizik nga e cila shumica e njerëzve fitojnë përshtypjet e para. Klinika Gjermane ofron shërbime të ndryshme që mundëson të keni një buzëqeshje që mbetet në mendjen e secilit. Disa nga shërbimet janë: Zbardhja e dhëmbëve, faseta porcelani, zirkoni, mbushje dhëmbi me të bardhë.