10 Këshilla se si të kujdeseni për dhëmbët tuaj

04/02/2016

10 Këshilla se si të kujdeseni për dhëmbët tuaj Një higjienë të mirë orale dhe vizitat e rregullta te dentisti do të ju ndihmojnë të keni dhëmbët dhe mishërat e dhëmbëve të shëndetshëm. Këtu kemi disa këshilla se si të kujdeseni për dhëmbët tuaj: Pastroni dhëmbët dy herë në ditë. Koha më e përshtatshmë për të pastruar dhëmbët është pas ushqimit. Zgjidh një brushë me kokë të vogël që të keni mundësi t’i pastroni dhëmbët edhe mbrapa. Brushat e buta janë më të mira për mishërat e dhëmbëve.

Posted in Dhëmbët by admin | Tags: , ,