Si të i mbani dhëmbët e pastër

16/02/2016

Si të i mbani dhëmbët e pastër Pastroni dhëmbët më pastë flourid dy herë në ditë nëse nuk i pastroni mirë. Kontribon për mishin e dhëmbit dhe prishjen e dhëmbit. Pastrimi i dhëmbëve ndalon ndërtimin e stemës. Mundohuni të pastroni çdo sipërfaqe në të gjithë dhëmbët tuaj.

Posted in Dhëmbët by admin | Tags: , ,