Fuqia e Transformimit të Dentistrisë

10/10/2015

fuqia e transformimit të dentistrisë Ne besojmë që pacientët duhet të kenë një marrdhënie të shëndoshë me dentistin e tyre. Kjo është mënyra më e mirë për t’u siguruar që pacientët të marrin kujdesin që u nevojitet, dhe për dentistët të stimulohen në mënyrë që të ofrojnë kujdesin parandalues esencial për të përmirësuar shëndetin oral të pacientëve të tyre për kohë më të gjatë.

Ndryshimet e nevojshme dhe filozofia e punës

Që nga themelimi, Klinika Gjermane e Dhëmbit kishte një vision për shërbimet dentare që dëshironin ti ofronin për pacientët dhe dentistët profesional. Diçka që pacientët mund të kenë besim në të, dhe e cila I fuqizon dentistët të ofrojnë përmirësim në shëndetin oral të pacientëve dhe kujdesit të pacientëve, gjë për të cilën edhe punojnë në këtë fushë. Transformimi I dentristisë është më se I nevojshëm pasiqë kjo i bënë të lirë dentistët të ofrojnë kujdes parandalues shumë më të mirë, përmirësim në shëndetin oral dhe zvogëlim të kostove afat-gjatë.

Stimulim i kujdesit parandalues

Parandalimi është gjithmonë më I mirë se sa shërimi, në të gjitha fu