Si Të Parandaloni Humbjen e Ngjyrës Pas Zbardhjes Së Dhëmbëve.

25/01/2016

zbardhja e dhembevePasiqë zbardhjes se dhëmbëve, këtu janë disa hapa se si të kujdeseni për të mbajtur buzëqeshjen tuaj të bardhë. Rri larg nga ushqimet dhe pijet që të njollosin dhëmbët – kafja, qaji, vera, ëmbëlsirat e forta, boronica dhe sosi i domateve janë ushqime të cilat kanë mundësi të humbin ngjyrën e dhëmbëve të tuaj. Përdor shkopinjë – kur jeni duke pirë, përdor shkopinjë që mos të shkaktojnë njollosje dhe largimin e zbardhjes. Ndalo duhanin – pirja e duhanit shkakton humbjen e ngjyrës se bardhë në dhëmbë. Me ndërprerjen e duhanit dhëmbët tuaj do të shkëlqejnë. Si të kujdeseni për dhëmbët tuaj të ndjeshem pas terapisë për zbardhjen e dhëmbëve Ndonjëherë pas terapisë për zbardhjen e dhëmbëve, dhëmbët tuaj do të jenë shumë të ndjeshëm. Këtu janë disa këshilla sesi të zvogëloni dhimbjen. Përdor pastë sensitive – pastat sensitive janë të formuluara me disa përbërës të tilla si nitrat kaliumi që të zvogëloj dhimbjen e dhëmbëve të nd