Dentistët më të mirë në Prishtinë

09/10/2015

dentistët më të mirë në Prishtinë Ndryshimi i përceptimit të dentistrisë kërkon mendim radikal, qasje të veçantë të kujdesit të pacientëve dhe dëshirës për të parë përtej dhëmbëve. Të kuptuarit se shëndeti oral nuk mund të ndahet nga shëndeti në përgjithësi, dentistët tanë kombinojnë historinë e shëndetit oral dhe të përgjithshëm të pacientëve tanë për të identifikuar kushtet e mundshme mjeksore. Ne besojmë që për shumë vite eksperiencë pune në zgjidhjen e problemeve të ndryshme që kanë pacientët tanë, si dhe kujdesit ndaj parandalimit të këtyre problemeve, kemi arritur që të krijojmë një staf shumë profesional dhe të përkushtuar për të ofruar ndihmën e nevojshme që të gjithë pacientët e kërkojnë. Është e rëndësishme të njohim gjërat e vogla që mund të bëhen të mëdha. Frymëmarrja me gojë, pozita e gjuhës dhe sjelljet ndikojnë në mënyrën e rritjes së fytyrës dhe mund të krijojë zhvillim të dobët të fytyrës, frymëmarrja gjatë gjumit, çrregullimet e TMJ ose dhëmbë të shpeshtë. Edhe pse kjo mund të mos duket e rëndësishme, në shumicën e rasteve problemet me frymëmarrjen ndikojnë në shënde