2016 – është koha të merrni seriozisht shëndetin tuaj dentar!

17/12/2015

dentist ne prishtine

Tani çdo njeri është i zënë duke u përgatitur për vitin e ri. Këtu në zyrën tonë të Klinikës Gjermane të Dhëmbit, ne gjithashtu jemi duke i përpunuar listat tona të qëllineve për Vitit  e Ri 2016.

Çfarë është në listat tuaja? Më shumë ushtrime? Më shumë kohë për t’u çlodhur? Një hobi tjeter? Çfarëdo që të jetë, ne duam të ju sygjerojme që ju të shtoni më shumë vizita të rregullta për mirëmbajtjen e higjenës tuaj Dentare. Edhe nëse nuk keni shumë pllakaza apo gurëz kur i pastroni dhe kujdeseni vet për dhëmbët tuaj, ju ende mund të keni një sasi të caktuar të bakterieve mbi dhëmbët tuaj. Dhe këto bakterie duhet kontrollohen me rregullsinë për të parandaluar sëmundjet e mishit të dhembeve dhe problemet e tjera shëndetësore. Tani më shumë se kurrë, shkenca është duke zbuluar lidhje të qarta dhe të drejtpërdrejta në mes të shëndeti

09/10/2015

dentistët më të mirë në Prishtinë Ndryshimi i përceptimit të dentistrisë kërkon mendim radikal, qasje të veçantë të kujdesit të pacientëve dhe dëshirës për të parë përtej dhëmbëve. Të kuptuarit se shëndeti oral nuk mund të ndahet nga shëndeti në përgjithësi, dentistët tanë kombinojnë historinë e shëndetit oral dhe të përgjithshëm të pacientëve tanë për të identifikuar kushtet e mundshme mjeksore. Ne besojmë që për shumë vite eksperiencë pune në zgjidhjen e problemeve të ndryshme që kanë pacientët tanë, si dhe kujdesit ndaj parandalimit të këtyre problemeve, kemi arritur që të krijojmë një staf shumë profesional dhe të përkushtuar për të ofruar ndihmën e nevojshme që të gjithë pacientët e kërkojnë. Është e rëndësishme të njohim gjërat e vogla që mund të bëhen të mëdha. Frymëmarrja me gojë, pozita e gjuhës dhe sjelljet ndikojnë në mënyrën e rritjes së fytyrës dhe mund të krijojë zhvillim të dobët të fytyrës, frymëmarrja gjatë gjumit, çrregullimet e TMJ ose dhëmbë të shpeshtë. Edhe pse kjo mund të mos duket e rëndësishme, në shumicën e rasteve problemet me frymëmarrjen ndikojnë në shënde