Si të zbardhim dhëmbët në mënyrë natyrale?

20/01/2016

zbardhja e dhembeve Është e rëndësishme që t’i pastrojmë dhëmbët pas ngrënies së mëngjesit, drekës dhe darkës. Dhëmbët e pigmentuar apo të diskoloruar janë të zakonshëm tek njerëzit e moshave të ndryshme, dhe kjo vjen si pasojë nga shkaktarët e ndryshëm, siç janë: Kafeja, duhani, çaji dhe disa lloje të medikamenteve. Por, a e keni ditur se edhe veshjet, bizhuteritë dhe ngjyra e trupit tuaj janë ato që theksojnë dhëmbët tuaj. Në këtë artikull kemi përmbledhur disa këshilla se si të theksoni dhëmbët tuaj të bardhë: