Kirurgji Orale

KIRURGJI ORALE

Përderisa shumica e heqjeve të dhëmbëve mund të kryhen në kushtet normale të klinikës tonë, disa lloje të operacioneve i kryen specialisti i kualifikuar nga lëmia e kirurgjisë orale. Kirurgu oral është stomatolog i licensuar i cili ka specializuar nga lëmia përkatëse për disa vite me rradhë.

 

Në Klinikën Gjermane të Dhëmbit, ofrojmë opsione të ndryshme trajtuese, duke përfshirë këto shërbime: 

 

  • Apikotomi
  • Cistektomi
  • Kirurgji pre-protetikore
  • Zgjatjen kirurgjike të kurorave
  • Plastikë/riparim të sinusit maksillar
  • Nxjerrje operative e dhëmbëve të pjekurisë apo të rrënjëve të mbetura
  • Procedurë e ngritjes së sinusit
  • Incizion i absceseve dhe drenazha
  • Frenektomi