Gëzuar Vitin e Ri për të gjithë miqtë tanë!

28/12/2015

billionphotos-2540302

Çdo vit, gjatë sezonit të festave duam të marrim një moment për të reflektuar.

Kemi kënaqësi të madhe të ndajmë pak kohë nga dita jonë e zënë për të ju dërguar një mesazh të përzemërt të gjithë miqëve tanë. Faleminderit pacienteve për besimin, dentisteve, asistentëve dhe gjithë miqëve tanë që e bëjnë suksesin tonë të vazhdueshëm.

Nga i gjithë stafi ynë Gëzuar Vitin e Ri 2016, qoftë një vit i mbarë, i tejmbushur me shëndet dhe gëzime për të gjithë ju!

Klinika do të jetë e hapur me datën 31 deri në orën 18:00 ndërsa data 1 Janar do të jetë ditë pushimi.

Klinika Gjermane e Dhëmbit!

Rr. Nazim Gafurri 68a
10000 Prishtinë
Telefoni: 038 51 88 44
Email: info@klinika-gjermane.de
Web: www.klinika-gjermane.de

 

Posted in Dentisti by admin