Dentistët më të mirë në Prishtinë

09/10/2015

dentistët më të mirë në Prishtinë

Ndryshimi i përceptimit të dentistrisë kërkon mendim radikal, qasje të veçantë të kujdesit të pacientëve dhe dëshirës për të parë përtej dhëmbëve. Të kuptuarit se shëndeti oral nuk mund të ndahet nga shëndeti në përgjithësi, dentistët tanë kombinojnë historinë e shëndetit oral dhe të përgjithshëm të pacientëve tanë për të identifikuar kushtet e mundshme mjeksore. Ne besojmë që për shumë vite eksperiencë pune në zgjidhjen e problemeve të ndryshme që kanë pacientët tanë, si dhe kujdesit ndaj parandalimit të këtyre problemeve, kemi arritur që të krijojmë një staf shumë profesional dhe të përkushtuar për të ofruar ndihmën e nevojshme që të gjithë pacientët e kërkojnë.

Është e rëndësishme të njohim gjërat e vogla që mund të bëhen të mëdha. Frymëmarrja me gojë, pozita e gjuhës dhe sjelljet ndikojnë në mënyrën e rritjes së fytyrës dhe mund të krijojë zhvillim të dobët të fytyrës, frymëmarrja gjatë gjumit, çrregullimet e TMJ ose dhëmbë të shpeshtë. Edhe pse kjo mund të mos duket e rëndësishme, në shumicën e rasteve problemet me frymëmarrjen ndikojnë në shëndetin e përgjithshëm të pacientit. Për këtë arsye njerëzit kërkojnë dentistët më të mirë në Prishtinë. Pacientët kanë arsye t’u buzëqeshin dentistëve tanë veçanarisht kur ata shikohen në pasqyrë pas largimit të protezave. Sytë e tyre shkëlqejnë kur ata e përjetojnë buzëqeshjen e tyre të re.
Dentistët e Klinikës Gjermane janë të kënaqur me marrdhëniet që ata krijojnë me pacientët e tyre, duke I parë ata se si vetëbesimi I tyre rritet si rezultat e buzëqeshjes së tyre të re. Dentistët tanë arrijnë ti njohin dhe ti kuptojnë problemet dhe shkaktarët e këtyre problemeve që pacientët tanë mund të kenë. Prandaj edhe pacientët u besojnë atyre.

Përkushtimi ynë

Si dentistët më të mirë në Prishtinë, ne dëshirojmë që pacientët tanë të kuptojnë se sa kanë rëndësi për ne dhe më poshtë kemi renditur disa nga standardet se çfarë mund të presin nga klinika jonë:

  • Ne u përkushtohemi juve plotësisht
  • Ju do të pranoni shërbime nga dentistë shumë miqsorë
  • Materialet që ne përdorim janë të kualitetit më të lartë
  • Pajisjet the operimet janë nga më modernet dhe konform rregullave dhe ligjit
  • Dentistët dhe asistentët tanë janë mirë të trajnuar dhe rregullisht janë pjesë e trajnimeve dhe kurseve, në mënyrë që të përmirësojnë aftësitë e tyre
  • Nëse keni dhimbje dhëmbi, do të caktojmë një takim të menjëhershëm që nga momenti kur na telefononi
  • Përveç në rastet emergjente, koha juaj e pritjes në klinikën tonë do të jetë shumë e vogël në momentin kur caktoni termin
  • Ne do të jemi gjithmonë të sinqertë më ju, dhe në çdo kohë ne do të trajtojmë dhëmbët tuaj me kujdes dhe profesionalizëm
  • Ne besojmë që përceptimi juaj për ne është gjithmonë I duhuri, duke qenë se stafi ynë përmbanë në vete dentistët më të mirë në Prishtinë
  • Klinika jonë ofron çmimet më transparente dhe të volitshme në treg. Gjithmonë duke ofruar shërbime të vlerës dhe kualitetit të lartë kështu që ju të përfitoni sa më shumë.

 

Buzëqeshja e bukur ndihmon në rritjen e vetë-vlerësimit dhe Klinika Gjermane është me fat të jetë pjesë e këtij transformimi.