Klinika Gjermane
Locations

Mirë se vini

Mirë se vini në faqen e Klinikes Dentare Zahnärztliche Tagesklinik.
Ne jemi partner juaj kompetent për stomatologji në Nuremberg, Mynih, Regensburg, Riedenburg Schmidmühlen dhe Prishtinë (Kosovë).

Në Klinikat Dentare ofrojmë :If you have questions about our services or other questions, please use our contact form. Our staff in Prishtina, Nuremberg, Munich, Regensburg, Riedenburg and Schmidmühlen.


Clinic Nürnberg:

Kontakto Tani

Ne gjdo kohë ne shërbimin tuaj.